Menü
Ár:
175.298 Ft (138.030 Ft + ÁFA)

EPSON ECOTANK L6490 (A4/MFP/SZÍNES/ADF/DUPLEX/FAX USB/LAN/WIFI) NYOMTATÓ

Ár:
175.298 Ft (138.030 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 8715946689241

Leírás és Paraméterek

Nagy teljesítményű nyomtatás
Ez a fax funkcióval kiegészített többfunkciós A4-es nyomtató rendkívül alacsony nyomtatási költségeket és nagy nyomtatási sebességet biztosít, patronok vagy festékkazetták cseréje nélkül.
 
Az otthoni irodák és kisvállalkozások számára tervezett, funkciókban gazdag, fax funkcióval kiegészített A4-es nyomtató rendkívül alacsony lapköltséget és ultragyors nyomtatási sebességet garantál. A 250 lapos elülső papírtálcának, a 6,1 cm-es LCD-érintőképernyőnek és a 35 lapos automata lapadagolónak köszönhetően a nyomtatás szinte magától megoldódik.
 
Több munka, kevesebb idő alatt
Emelje otthoni irodájának színvonalát magasabb szintre ezzel a gyors és hatékony nyomtatóval, amellyel az első oldal 7 másodperc alatt kész.
 
Többfunkciós A4-es méretű EcoTank
Nyomtasson, másoljon, szkenneljen és faxoljon az L6490 nyomtatóval, amely kétoldalas nyomtatást tesz lehetővé, és 250 lapos elülső papírtálcával, valamint 35 lapos automata lapadagolóval működik. A 6,1 cm-es LCD érintőkijelzőn könnyen navigálhat a számos funkció között.
 
Csak gazdaságosan
Spóroljon mindig, amikor ezzel az EcoTank nyomtatóval nyomtat, hihetetlenül alacsony lapköltséggel. Más nyomtatókkal ellentétben az EcoTank nagy tintatartályokkal rendelkezik, amelyekbe a tinta alacsony áron kapható.
 
Üzleti minőségű nyomtatás
A gyorsan száradó EcoTank 112 tintasorozat tagjait pigment tinták képezik, az elkenődésnek, a nedvességnek és a szövegkiemelőnek ellenálló nyomatokért. Egyetlen csere tintapalack-készlet akár 7500 fekete-fehér és 6000 színes oldal nyomtatásához is elegendő.
 
Nyomtatás szinte bárhonnan
Wi-Fi és Wi-Fi Direct használatával dokumentumokat küldhet okoseszközökről az Epson iPrint és Smart Panel alkalmazásokkal.
 
Egyszerűen használható és megbízható
A tintatartályok feltöltése egyszerű a visszazárható, intuitív és tiszta használatot lehetővé tévő tintapalackok révén. Az Epson egyedülálló hő nélküli PrecisionCore technológiája nagyobb megbízhatóságot, csökkentett állásidőt és alacsonyabb környezeti terhelést jelent. Nincs szükség bemelegedési időre, az első oldal pedig hamarabb elkészül, alacsonyabb áramfogyasztás mellett.