Menü
Ár:
22.670 Ft (17.850 Ft + ÁFA)

CANON PIXMA TS5150 (2228C006) FEKETE MULTIFUNKCIÓS NYOMTATÓ

Ár:
22.670 Ft (17.850 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4549292090741

Leírás és ParaméterekSpecifikációk
Nyomtatási technológia: Tintasugaras
Scanner: Igen
Másoló: Igen
Fax: Nem
Színes nyomtatás: Igen
Maximum nyomtatási sebesség: 13 lap/perc
Felbontás: 4800x1200 dpi
Maximum papírformátum: A4
USB port: Igen
LAN: Nem
Duplex nyomtatás: Igen
Patronok-tonerek: PG-540, CL-541, PG540XL, CL-541XL
WiFi: Igen
CD/DVD nyomtatás: Nem
Bluetooth: Igen
Kártyaolvasó: Nem
NFC: Nem
WiFi Direct: Nem


Megfizethető, számos csatlakoztatási lehetőséget kínáló multifunkciós készülék, amely leegyszerűsíti a mobileszközök segítségével végzett vezeték nélküli, színes nyomtatást, másolást és beolvasást.
Ezzel az élvezetesen és egyszerűen használható, megfizethető, kis méretű, multifunkciós, stílusos családi nyomtató segítségével hihetetlenül egyszerű feladat gyönyörű képeket és pengeéles dokumentumokat nyomtatni, beolvasni és másolni – mindezt ráadásul a mobileszközökre és a felhőbe irányuló intelligens csatlakoztatási lehetőségek egészítik ki.
Intelligens csatlakoztatási lehetőségek
Töltse le a Canon PRINT alkalmazást, és nyomtasson, illetve olvasson be könnyedén mobileszközével (iOS és Android). Élvezze a csatlakozási lehetőségek széles választékát (pl. Bluetooth®*). 
A felhő szabadsága
Tapasztalja meg a felhő szabadságát, és nyomtasson a közösségi médiából vagy olvasson be a különböző felhőtárhelyekbe a Canon PRINT alkalmazáson keresztül elérhető PIXMA Cloud Link szolgáltatással.
Sokoldalú és költséghatékony
Nyomtasson több oldalt ugyanannyi pénzért az opcionálisan beszerezhető, költséghatékony, XL méretű patronokkal, és takarékoskodjon a papírral az automatikus kétoldalas nyomtatási funkciókkal.
A kettős dokumentumadagolóval normál papírt és fotópapírt is kezelhet.
Egyszerű kezelés
Az egyszerűen elérhető gombok, a 6,2 cm-es, kézzel dönthető színes képernyő, valamint a Canon PRINT alkalmazásban megszokott kezelést idéző felhasználói felület segítségével könnyedén vezérelheti a készüléket, megtekintheti tartalmait, és csatlakozhat eszközeihez.
Megfizethető minőség
Kis méretű, stílusos és megfizethető – a színes, multifunkciós készülék FINE patronrendszere biztosítja a tartós minőséget és a gyors cserélhetőséget. Ideális választás gyors és egyszerű otthoni használathoz.