Menü
Ár:
39.121 Ft (30.804 Ft + ÁFA)

BROTHER QL-800 CÍMKENYOMTATÓ

Ár:
39.121 Ft (30.804 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4977766771306

Leírás és Paraméterek

Fekete és piros nyomtatás tinta nélkül
 
A Brother DK címketekercsek elérhetőek a hagyományos vágott (előre méretezett) címkékkel vagy folytonos szalagok formájában, amelyekkel megoldható, hogy a címkét olyan méretűre vágja a beépített vágóegységgel, amilyenre éppen szüksége van. Ráadásul felhívja a figyelmet a fontos információkra a piros * felirattal - így ideális megoldás a lejárati dátumok, allergének és más fontos információk jelöléséhez.
 
Kattintás és nyomtatás a Microsoft Word / Excel / Outlook programból
 
A Microsoft Office P-touch Editor bővítménye (csak Windows) segítségével egyetlen kattintással nyomtathatja ki a címkéket. Jelölje ki a szöveget, kattintson a bővítményre, és nyomtassa a címkét. Alternatív megoldásként az Excel vagy a .csv fájlba mentett szövegeket importálhatja a P-touch Editorba, és összefésülheti a címke elrendezésével, hogy sok címkét nyomtasson ugyanolyan formátummal (design). Ideális címek, termékek és árazási címkék nyomtatásához.
 
Válogasson a sokféle címke típus közül
 
A QL sorozatú címkenyomtatók Brother DK tekercseket használnak, amelyeket gyorsan és könnyen behelyezhet a készülékbe.
 
Több típus közül választhat:
 
Elővágott, ragasztható címkék papír és műanyag fólia alapon.
Folytonos szalagok ragasztható és nem ragasztható verzióban, amelyek akár egy méter hosszúra is nyomtathatók és könnyedén méretre vághatók
A nem ragasztható kártya ideális névjegyek és blokkok nyomtatására.
Ragasztható, könnyedén ragasztható címkék.
 
Az egyszerűen használható címkenyomtató
 
A forgalmas munkahelyeken való használatra kifejlesztett címkenyomtató egyszerűen beállítható és könnyedén használható. Ugyanazt a technológiát használva, mint az USB pendrive-ok esetében, egyszerűen csatlakoztassa a számítógéphez vagy a Mac-hez, és futtassa a beépített szoftvert a nyomtató-illesztőprogramok telepítése nélkül. További címkézési lehetőségekhez töltse le az ingyenes P-touch Editor címke tervezőszoftvert és a nyomtató-illesztőprogramokat testreszabott címkék tervezésére és nyomtatására, amelyek szövegeket, kereteket, vonalkódokat és képeket tartalmaznak.
 
Specifikációk


Felbontás: 300x600 dpi
Színes nyomtatás: Nem
USB port: Igen
Hálózati nyomtatás: Nem
LCD kijelző: Nem
Wifi: Nem
Buetooth: Nem