Menü
Ár:
122.674 Ft (96.594 Ft + ÁFA)

BROTHER QL-1110NWB CÍMKENYOMTATÓ (QL1110NWBYJ1)

Ár:
122.674 Ft (96.594 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4977766787840

Leírás és Paraméterek

Széles formátumú szállítói címke/vonalkód címke nyomtató
 
A QL-1110NWB széles formátumú címkenyomtató ideális megoldás a kisvállalkozásoknak és azoknak, akik otthonról dolgoznak, termékeket és csomagokat kell szállítaniuk. Nyomtasson vonalkódokat, képeket és szöveget tartalmazó, kiváló minőségű szállítmányozói címkéket.
 
101.6mm nyomtatási szélesség
 
A  QL-1110NWB tökéletes megoldást jelent szállítmányozói címkék létrehozásához, mivel a 101.6mm-es szélesség megfelel a szállítmányozási szabványnak.
 
Számos csatlakozási lehetőség
 
PC és Mac felhasználók egyaránt csatlakozhatnak az eszközhöz USB-n, vezetékes hálózaton vagy Wi-Fin keresztül. Vagy könnyedén csatlakoztathatja mobileszközeit a Bluetooth használatával. Az Apple eszközök teljes körű kompatibilitása érdekében a QL-1110NWB MFI és AirPrint tanúsítvánnyal is rendelkezik.
 
Beépített memória a címke sablonok tárolásához
 
Csatlakoztassa az eszközt közvetlenül az USB-porton keresztül - nincs szükség PC-re. Az eszköz parancsokat küldhet a nyomtató memóriájában tárolt címke sablon kiválasztásához, elküldhetik a szükséges adatokat a címkére, majd kiadják a parancsot a nyomtatáshoz. Az egyik példa a parancssorokat tartalmazó vonalkódok szkennelése a beépített sablonok kiválasztásához és kinyomtatásához, a vonalkódok másolatok nyomtatásához.
 
Nyomtatás PC, Mac, iOS és Android eszközökről
 
Az ingyenes letölthető  P-touch Editor címketervező szoftver PC és Mac számára lehetővé teszi szövegek, képek, vonalkódok és keretek hozzáadását a címkékhez. Ezen kívül használhatja az ingyenes iPrint & Label alkalmazást az iOS és az Android számára a mobileszközökön lévő címkék létrehozásához és vezeték nélküli nyomtatásához.
 
Fulfilled By Amazon kompatibilitás (FBA)
 
Könnyen nyomtathat olyan címkéket, amelyek alkalmasak arra, hogy termékeiket az illesztőprogramban lévő funkció segítségével Amazon-os szállításhoz használja. Miután az Amazon létrehozta a PDF-dokumentumot, amely tartalmazza a vonalkódcímkéket a termékekhez, jelölje be a "crop print" -et a meghajtóban, és nyomtasson kényelmesen  a QL-1110NWB címkenyomtató segítségével.
 
Microsoft Office támogatás
 
A P-touch Editor Microsoft Office-hoz való társítása esetén (csak Windows) lehetővé teszi az adatok közvetlen kiválasztását és nyomtatását a Word, az Excel és az Outlook programból egy kattintással! A Microsoft Word programból jelölje ki a címet, és kattintson az eszköztáron lévő bővítményre, a címkére nyomtatáshoz. Jelölje ki a cellákat az Excel programban, és kattintson ismét a bővítményre. Az Outlook programban válassza ki azt a címet, amelyet a címkére szeretne nyomtatni.
 
Beillesztés a már meglévő rendszerbe
 
Illessze be könnyedén a QL-1110NWB -at a meglévő régi szoftverébe. A Brother ingyenes szoftverfejlesztő készletet biztosít a Windows, iOS és Android  alapú alkalmazásokhoz.
 
Sokféle címke, sokféle alkalmazáshoz
 
A Brother DK szalagok cseréje gyorsan és könnyedén megtehető.
Válasszon a többféle típus közül:
 

Elővágott, ragasztható címkék papír alapon és műanyag filmréteggel
Folytonos, ragasztható címkék papír alapon és műanyag filmréteggel tekercsben. A kívánt hosszúságúra, egyedi méretűre vágható (max. 3 méter)
Nem ragasztható, ideális belépőkártyák és receptek, blokkok nyomtatására
Könnyen eltávolítható és áthelyezhető címkék

 

Nyomtatási eljárás: direkt hő
Maximális szalagszélesség: 103,6 mm
Maximális nyomatszélesség: 101,6 mm
Maximális nyomathossz: 3 méter (Windows/macOS). 1 méter (P-touch Editor Lite / iPrint&Label)
Maximális nyomtatási sebesség: 110 mm/mp
Felbontás: 300x300 dpi
Automata vágó szerkezet: igen (giotin rendszerű)
Körbevágott nyomtatás (vonalkódcímkék nyomtatása). Egy vagy több vonalkódot is kinyomtathat egy A4-es méretű PDF-fájlból. A Körbevágott nyomtatás automatikusan azonosítja, majd egyenként körbevágja és kinyomtatja a meghatározott vonalkódokat.
Elosztott nyomtatás (Distributed Printing). Ha nagyszámú címkét nyomtat, a nyomtatást feloszthatja több nyomtató között.
Vonalkódnyomtatás típusai: CODE39, CODE128, EAN-128, ITF, CODABAR, UPC-A, UPC-E, EAN13, EAN8, ISBN-2, ISBN-5, Laser Bar Code, POSTNET, RSS, AztecCode, QR Code, Data Matrix, MaxiCode, IMB, GS1 DataBar
Sablonmemória és sablonok száma: 6 MB, 255 dbNyomtatási üzemmódok: ESC/P mód, P-touch Template, Raster, ZPL II emuláció
Interfész: USB 2.0 full-speed (type B), Bluetooth 2.1+EDR (SPP, OPP, BIP, HCRP), 10/100 BASE-TX Wired LAN, IEEE802.11b/g/n, Airprint
USB host: HID típusú
Sablon frissíthető FTP-n keresztül

Méretek: 170 mm (Szé) x 222 mm (Mé) x 151 mm (Ma)
Nettó súly: 1,73 kg
Tartozékok: 1 db DK11247 szállítmányozási címke (41 címke), 1 db DK22246 62 mm széles folyamatos címke (8,1 méter), tápkábel, USB kábel, dokumentáció
Mobil nyomtatás USB-n keresztül On-the-Go kábel segítségével.